Bine ați venit! EUROGUARD - pentru siguranța dumneavoastră.
Telefon: 0245 220 659 / 0730 098 098
Servicii - Tehnice
Pentru toate serviciile EUROGUARD asigură, cu profesionalism, consultanță tehnică.
consultanta sisteme de securitate proiectare instalare sisteme securitate sistemelor de alarmare impotriva efractiei
Euroguard detine licenta 0129/T / 23.02.2005 - MAI, in vederea efectuarii urmatoarelor activitati: proiectare, instalare, modificare si intretinere a sistemelor de alarmare impotriva efractiei.

Societatea noastra ofera servicii de consultanta, proiectare, montaj, intretinere si service pentru sisteme de alarma la efractie, la incendiu, sisteme de monitorizare video, de control acces pentru case, apartamente, sedii firme, spatii comerciale.

Dispeceratul de monitorizare urmareste in permanenta (24h/24h), prin intermediul aparaturii performante de ultima generatie, evolutia si buna desfasurare a sistemelor de alarmare antiefractie din cadrul obiectivelor.

Consultanta sisteme de securitate

Serviciile de consultanta sunt foarte importante si au in vedere alegerea solutiilor optime care sa rezolve cerintele de securitate ale clientilor.

Proiectare

Specialistii firmei asigura o proiectare competenta a sistemelor de securitate, plecand de la o analiza obiectiva a necesitatilor de securitate. Din momentul in care au fost stabilite solutiile tehnice si organizatorice, de comun acord cu beneficiarul, se trece la intocmirea proiectului. Acesta este un document de baza necesar pentru inceperea si desfasurarea lucrarilor de montaj al echipamentelor.

Instalare

Pentru instalarea sistemelor de securitate este necesar sa se realizeze o gama variata de lucrari de catre echipa de specialisti a companiei, echipa ce poseda o bogata experienta in domeniul securitatii.

Instruire

Pentru a fi posibila functionarea echipamentelor instalate la parametrii cei mai inalti, Euroguard ofera si servicii de instruire in operarea sistemelor de securitate pentru personalul beneficiarului.

Service garantie si postgarantie

Firma noastra vine in intampinarea cerintelor clientilor sai, oferindu-le un sistem de service pe baza de contract, ce presupune intretinerea periodica a sistemelor de securitate, precum si inlocuirea echipamentelor defecte in perioada de garantie.

Pentru o ofertă concretă, contactați-ne la telefon 0245 220 659 sau pe adresa de e-mail office@euroguardsecuritate.ro sau utilizând paginile "Solicitare ofertă" sau "Contact" din meniu.