Bine ați venit! EUROGUARD - pentru siguranța dumneavoastră.
Telefon: 0245 220 659 / 0730 098 098
Servicii - Transport valori
Pentru toate serviciile EUROGUARD asigură, cu profesionalism, consultanță tehnică.
transport securitate persoane targoviste transport securitate valori targoviste transport eficienta si siguranta
Conform Legii 333/2003 și standardelor europene în vigoare, EUROGUARD asigură: transport valori/persoane, colectare/transport și depunere valori, însoțire/transport valori, atât în orașul Târgoviște, cât și în celelalte orașe ale județului Dâmbovița.

Activitatea se desfășoară cu maximum de confidențialitate, existând trasee de rezervă, consemne generale și specifice, care conferă acțiunii un grad înalt de eficiență și siguranță.

Autovehicolele specializate acestui tip special de serviciu sunt echipate cu GPS.

Agenții care însoţesc transporturile de valori sunt echipaţi şi înarmaţi corespunzator (stații radio emisie-recepție, telefoane mobile, spray-uri iritant lacrimogene, tomfe, arme cu glont sau cu gaz).

Pe toată durata desfăşurării activitații de transport valori țin legătură permanentă cu dispeceratul EUROGUARD prin reţeaua de telefonie mobilă, precum şi cu organele de poliţie pe raza cărora se execută transportul de valori pentru soluţionarea tuturor situaţiilor apărute.

Pentru o ofertă concretă, contactați-ne la telefon 0245 220 659 sau pe adresa de e-mail office@euroguardsecuritate.ro sau utilizând paginile "Solicitare ofertă" sau "Contact" din meniu.